mandag 28. april 2008

Cecar Millan - Hundebrøleren på TvN!

Randi Helene Tillung og Gry Løberg har skrevet en offisiell uttalelse om programmet Hundehviskeren som går på TVN i disse dager. Du kan lese uttalelsen i sin helhet her. Les den! Det er argumenter av høy faglig kvalitet og de sier det som er verdt å si i den saken.
All honnør til Randi Helene og Gry som har gjort en stor og viktig jobb med dette!

Og her kan du signere et opprop imot programmet.

søndag 20. april 2008

Frikk fakta

Frikk nærmer seg ni måneder. Hjelp! - har jo nettopp fått han..! Han utvikler seg fint og er morsom å leve med. Full fart (løpe, løpe!), men har av-knapp. Entusiastisk og glad hund (og av og til gal hund :). Humoristisk sans! Detaljorientert (det er ikke den lille flue eller maur han ikke får med seg). Mener mye om mangt. Noen ganger tøffere enn toget (kan gjerne tenke seg å ta toget faktisk). Andre ganger ikke fullt så tøff. Ekstremt opptatt av fugler (i lufta og på bakken). Og av vann - særlig hvis det renner! Det er vel ikke noe å si på jaktlysten akkurat.. ;) Liker å rulle seg på muselik og revebæsj..! Tenker "raske tanker" og er en smart gutt. Blir fort kreativ, hvis det skjer for lite. Og er en myk liten sjel, selv om det ikke alltid virker sånn :) Også er han jo vakker da - helt objektivt sett. Han kan ikke så himla mye enda, men potensialet er godt. Det er jeg og ikke han som er begrensningen her. Vinteren har vært lang og tung og treningsmotivasjonen har vært heller laber. Men NÅ er bakken bar og kveldene lange og lyse, så da er det vel bare å hive seg rundt da!

tirsdag 15. april 2008

Britains Got Talent

Det morsomste her er vel dommernes reaksjon :)

torsdag 10. april 2008

Fyrverkeri i Oslo sentrum

En nyttig påminnelse til deg som har hund som er redd fyrverkeri.
Eksplosiv Opera-åpning

lørdag 5. april 2008

Freestyle på Crufts 2008

Se Mary Ray og Richard Curtis med border colliene Levi og Pogo i en morsom oppvisning. Kreativ idé - og dyktige hundetrenere! :) Her kan du lese Richards egne kommentarer til utviklingen av rutinen: http://www.k9freestyle.co.uk/news.htm